Over ons

Een gepersonaliseerde aanpak en aandacht voor uw persoonlijke visie, eenvoud en kostenbewuste oplossingen staan bij ons centraal.

Transparantie

Door wijzigende marktomstandigheden, fiscale implicaties en gebeurtenissen op zowel bancair als verzekeringsniveau is het voor cliënten steeds moeilijker om de juiste keuzes te maken. Wij geven daarom transparant advies en dit advies overstijgt de productinvulling.

Continuïteit

Bij ons kunt u steeds terecht voor éénmalige adviezen, maar weet dat een regelmatige update van uw dossier aangewezen is. In dat licht voorzien wij onze klanten, in zowel Secure, Invest & Comfort, van periodieke rapporten, updates en overzichten. Dit zodat zij steeds in een oogwenk op de hoogte zijn van hun huidige situatie en eventuele verbeteringen aangebracht kunnen worden. Het dossier is zo steeds compliant met de behoeftes en noden van de klant.

Fotograferen in Brussel van verschillende cafe's en sfeerbeelden

Gepersonaliseerde aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk advies met een regelmatige update bijdraagt tot een sterke band met een verhoogd resultaat en tevredenheid.

Zo heeft u één gesprekspartner waarmee u een vertrouwensrelatie kan
uitbouwen, en dit voor een lange termijn. Wij bieden u de best of both worlds: het professionalisme en de expertise/knowhow van een grote broker in combinatie met de persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van een klein advieskantoor.

Expertise

Jarenlange ervaring in zowel de bancaire als verzekeringsbranche staan garant om met kennis van zaken uw belangen te behartigen. Niet gedreven door producten maar door de houvast, analyse en invulling van de elementaire financiële zorgen van onze cliënten.

Maatwerk

Wij voorzien u niet van confectie maar van maatwerk.

Onafhankelijkheid

Een steeds wijzigende en veeleisende markt maakt het noodzakelijk om de juiste partners te kiezen. Een constant evalueren en bijsturen is een must. We vertrekken m.a.w. vanuit jouw verhaal en niet vanuit een maatschappij, bank of product.

Eén concept

Transparantinvest is actief in een niche van de verzekeringswereld met enkel de focus op leven. Zowel bij de opbouw, uitbouw en het doorzetten van het vermogen naar de volgende generatie. Uw partner blijven voor het leven, dat is onze boodschap.

Onze experts

Paul Crepain

Studies: Nautische wetenschappen , Hogere Zeevaartschool Antwerpen
Postgraduaat “verzekeringsmanagement” VLEKHO Brussel
Erkend “European Financial Advisor”

Specialiteit: vermogensplanning, spaar- en beleggingsadvies
KMO-adviseur

“Mijn hele beroepscarrière ben ik actief geweest in diverse takken van de verzekeringswereld. Van expert, inspecteur en verzekeringsmakelaar doorgegroeid naar mijn huidige droomjob : onafhankelijk vermogensarchitect. 

Particulieren & zelfstandigen kunnen en mogen adviseren en begeleiden bij de opbouw van hun vermogen schenkt mij enorm veel voldoening. In die mate zelf dat ik dit beschouw als mijn levenswerk. Ik doe dit dan ook met veel passie en overgave.

 

Ludwig De Buyser

Studies: postuniversitair diploma ”financieel beleid van de onderneming” UFSIA Antwerpen
Bachelor Bedrijfsmanagement

Specialiteit: kredietadvies naar zowel particulier als vrije beroeper als KMO
Beleggingsadvies.

Startte zijn carrière bij KBC, waar hij diverse functies doorliep en verscheidene management-opleidingen genoot. Fungeerde meer dan 20 jaar als kantoordirecteur van een aantal regionale kantoren. Bouwde een ruime ervaring op in alle takken van het financieel beheer, en dit zowel op privatief als bedrijfsmatig vlak.

Deze kennis en ervaring op een onafhankelijke manier ten gunste stellen van de investeerder en/of belegger was de aanleiding tot de opstart van Transparantinvest.

Meet the team!