Invest

Hoe kan u uw geld groeikansen bieden in renteloze tijden -> Beleggen is het nieuwe sparen. De missie van Transparantinvest is om van u een verstandige belegger te maken.

Weet u dat:

Wat is een verstandige belegger?

Om verstandig te beleggen moet u 3 beurswetmatigheden respecteren, zijnde :

Wenst u toch eenmalig in te stappen dan kan dit uiteraard maar weet dat het ideale instapmoment niet voorspelbaar is.

Wat bieden wij u aan?

Transparantinvest begeleidt u door het labyrint van de beleggingswereld en stelt met u een beleggingsportefeuille samen conform uw risicoprofiel. Hierbij bieden we de belegger een zeer ruime keuze beleggingsfondsen aan van diverse gerenommeerde vermogensbeheerders. Dit alles op een discretionaire of adviserende basis zonder uitstapkosten, en laten zo de startende belegger meegenieten van onze professionaliteit en ervaring. Want ook u heeft recht op onafhankelijk, correct en persoonlijk beleggingsadvies!

Naast de begeleiding van ondernemers bij de opbouw van hun privévermogen adviseren wij hen ook bij het beheer van hun bedrijfsvermogen.

Type beheer

Als vermogensadviseurs laten wij u de keuze tussen adviserend- of discretionair beheer.

Heeft u graag zelf de touwtjes in handen ? Geen enkel probleem. Op geregelde tijdstippen overlopen we samen uw portefeuille en adviseren wij u bij de samenstelling ervan.

Ligt u liever niet wakker van de beurs en schenkt u ons het volste vertrouwen, dan bieden wij u de mogelijkheid om in te stappen in het TPI-fonds dat beheerd wordt door Merit Capital.

Wenst u meer informatie over deze unieke beleggingsstrategie?

Onze service

1.

Inventarisatie
gesprek

2.

Opstellen
risicoprofiel

3.

Evaluatie portefeuille en formuleren voorstellen

4.

Discretionair vermogensbeheer

TPI fonds

Na een grondige analyse van het beleggingsaanbod heeft Transparantinvest, rekening houdende met bovenvermelde beurswetmatigheden, in 2014 het intern TPI fonds boven de het doopvont gehouden.

Het beheer van het TPI fonds werd toevertrouwd aan de vermogensbeheerder Merit Capital.