Events

Transparantinvest stelt een waaier aan onderwerpen ter beschikken aan iedereen die een fiscaal informatief en interessant evenement wil organiseren

Transparantinvest organiseert 'Fiscaal smakelijke avonden"

Een gezellige, smakelijke en voornamelijk fiscaal interessante avond met een ‘Hachicook’ BBQ. 

Tijdens deze avonden bezorgen wij u in klare taal het antwoord op onderstaande vraag:
“Is er een alternatieve, fiscaal gunstige manier,om als zelfstandige onroerend goed te verwerven?”

Ken je collega ondernemers/vrienden welke dankzij jou eens een fiscaal smakelijke avond willen meemaken, laat het ons weten. Wij kunnen dan een exclusieve avond voor jou en jouw vrienden/collega’s organiseren.

Fiscale optimalisatie

In het prachtige Sint-Michielskasteel (Mechelen) organiseerde Transparantinvest en PAYCO Loonsecretariaat  op 20 juni ‘22 een inspiratienamiddag exclusief voor accountants en belastingadviseurs.

Deze sessie stond in het teken van de nakende aanpassingen aan de 80%-grens. Paul Van Eesbeeck autoriteit in pensioenverzekeringen, was onze Keynote.

Vervolgens kregen we de do’s-and-don’ts van meester Peter Tierens tijdens een sociale inspectie. Het belang van goede opvolging is essentieel!

Branche 6
Uw cashoverschotten verdienen de beste belegging op maat

Een oplossing die managementflexibiliteit, financieel rendement en een aantrekkelijke fiscaliteit biedt.

Op 26 september organiseerde Transparantinvest & Payco een inspirerende namiddag exclusief voor accountants en belastingadviseurs. Deze sessie stond in het teken van Branche 6, een Luxemburgs kapitalisatiecontract die de liquiditeiten van de vennootschap belegt. Net als particulieren worden ook ondernemers geconfronteerd met quasi nulrentes op de cash van hun bedrijf. Dit kapitaal inflatiebestendig houden is de boodschap!

Keynote Speaker: Meester Jan Tuerlinckx een specialist in fiscaal – en vennootschapsrecht

Locatie: Museumcafé MIKA

Wat bieden wij aan?

U bepaalt:

Ø  Uw favoriete tijdstip (ochtend, middag of avond)
– Fiscaal smakelijk ontbijt: 8u00 – 10u00
– Fiscaal smakelijke lunch: 12u00 – 14u00
– Fiscaal smakelijk diner: 19u00 – 21u00 (een door ons georganiseerde BBQ is ook een optie)

Ø  De deelnemers: een 5-tal duo’s (klanten, vennoten, partners, medewerkers ook welkom)

Ø  De locatie
– Een door ons gekozen locatie
– Uw eigen kantoor
– Bij een klant van u
– …

Ø  U zal voorzien worden van een professionele uitnodiging om aan uw klanten/relaties te bezorgen en een correcte opvolging.

Topics

U heeft de keuze uit navolgende onderwerpen : 

  • De IPT/POZ-verzekering en het bulletkrediet. Dromen hoeven geen bedrog te zijn, een juiste en innovatieve financiering kunnen helpen om je privéwoning, tweede verblijf of opbrengstpand te realiseren met een fiscaal gunstig budget.
  • Tak 6. Beleggen van de liquiditeiten van een vennootschap: De cashoverschotten in uw vennootschap verdienen de beste belegging op maat.
  • Hoe verstandig investeren in onroerend goed
  • Hoe verstandig beleggen op de beurs.

 

Laat deze meeting het startschot zijn voor de gestructureerde opbouw van het privévermogen, zowel roerend als onroerend. Wij staan in ieder geval te popelen om iedereen hierbij te adviseren en begeleiden. Ook wat betreft de derde (fiscaal pensioensparen of lange termijn sparen) of vierde pensioenpijler (vrij sparen) zijn wij uw partner bij uitstek!

Ons nieuwste concept: Café Fiscal

“In een ongedwongen en aangename sfeer, in een toffe (bruine) kroeg, een actueel onderwerp dat elke ondernemer interesseert.”

Ben jij het ook beu om tijdens een netwerkevenement soms uren in een vergaderzaal te zitten, starend naar 100 slides met veel te veel tekst en waar je met meer vraagtekens buiten wandelt?

Wij willen het anders doen! Tijdens een Café Fiscal zal er maximum 45 min. gesproken worden en is er voor en na de presentatie ruimte om te netwerken tussen pot en pint.

De onderwerpen zullen van diverse aard zijn, steeds met de insteek om ondernemers te adviseren in hun ‘ondernemerschap’ en gegeven door een echte ‘rot in het vak’.

Alle onderwerpen hebben een fiscale insteek, vandaar de naam Café Fiscal. Onderwerpen zoals successie, pensioenopbouw, loonoptimalisatie, investeren in onroerend goed, e.d. komen aan bod.

INSCHRIJVEN VIA WWW.CAFEFISCAL.BE