Comfort

Dromen hoeven geen bedrog te zijn, een juiste en innovatieve financiering kunnen helpen om je privéwoning, tweede verblijf of opbrengstpand te realiseren met een fiscaal gunstig budget.

Voor wie ?

Elke zelfstandige of vrije beroeper

Wat ?

Services

Een klassiek hypothecair krediet voor de aankoop en/of bouw van een privéwoning kent iedereen. Maar dit krijg je nooit te horen van je bankdirecteur: 

Elke zelfstandige met vennootschap (bij voorkeur) heeft de mogelijkheid om op een fiscaal gunstige manier een spaarpot aan te leggen voor zijn oude dag. 

Zou toch zonde zijn om deze ongebruikt te laten tot de pensioengerechtigde leeftijd!

Het toekomstig eindkapitaal kan immers aflossingsvrij (bullet) ontleend worden voor de investering in privé vastgoed. Zo betaal je privé enkel de rente en je vennootschap spaart het kapitaal tegen eindvervaldag, zijnde je pensioengerechtigde leeftijd.

De intresten worden m.a.w. met netto inkomsten betaald en de vennootschap spaart het eindkapitaal met bruto gelden!

Ja maar ...

Je kan ten allen tijde vervroegd terugbetalen

Geen probleem, er wordt enkel rekening gehouden met het toekomstig eindkapitaal. Na uw eerste premiebetaling kan u reeds gebruik maken van deze innovatieve financiering.

Dan combineren we met een klassiek hypothecair krediet 

Weet dat de fiscus hier strikt op toekijkt met controles tot gevolg. De financiering via de opbouw van een pensioenkapitaal is volledig legaal en gunstig zowel voor de privé als de vennootschap 

Waarom wachten met de aanschaf als de prijs van het onroerend jaarlijks stijgt? 

Dus financier vandaag je woonproject met een toekomstig kapitaal vanuit je vennootschap.