troeven

Slide background

Onze Troeven

Gepersonaliseerde aanpak

TRANSPARANTinvest biedt geen confectie maar maatwerk op basis van de behoeften en noden van de cliënt. Hierbij hebben we aandacht voor uw persoonlijke visie, eenvoud en kostenbewuste oplossingen. Op basis van een confidentieel gesprek wordt uw situatie in kaart gebracht, een eerste evaluatie gemaakt waarna mits uw goedkeuring voorstellen worden uitgewerkt.

Begeleiding en follow-up maken deel uit van de service, waarbij u steeds terecht kunt bij uw persoonlijk adviseur. Het confidentiële karakter wordt hierdoor sterk bewaard.

Transparantie

De steeds wijzigende marktomstandigheden, de fiscale implicaties alsook de recente gebeurtenissen op bancair niveau, maakt het voor de consument steeds moeilijker om een juiste keuze te maken. Zo worden verliezen gedragen door de belegger en wordt inkomstenderving voor de banken opgevuld door allerlei kosten.

Door te werken met verschillende sterke partners, waarmee geen enkele afspraak qua volume gemaakt werd, behouden wij onze onafhankelijkheid en krijgt u steeds een exact beeld van de voor- en nadelen.
Ook begeleiding naar uw eigen bankier schuwen we niet, waardoor veelal een betere service en/of condities bereikt worden.

Deskundigheid

De FSMA, de financiële toezichthouder, wil dat de financiële planners een apart statuut krijgen. Heden vallen deze activiteiten onder het statuut van makelaar, waarvoor Transparantinvest de noodzakelijke erkenning heeft.

Deze erkenning wordt afgeleverd op basis van diploma, beroepskennis en ervaring. Beide partners zijn opgenomen in de lijst van vergunde makelaars bij de FSMA .

Continuïteit

Bij TRANSPARANTinvest kunt u terecht voor éénmalige adviezen, maar weet dat een regelmatige update van uw situatie aangewezen is.

Voor beleggingsportefeuilles voorzien we in functie van de portefeuille ofwel een maandelijks rapport ofwel een trimestrieel overzicht.

Het respect voor het confidentieel karakter en het persoonlijk contact zijn de hoekstenen voor de uitbouw van een vertrouwensrelatie op lange termijn. M.a.w. één aanspreekpunt voor al uw financiële bekommernissen.

”Persoonlijk advies met een regelmatige update draagt bij tot een sterke band met een verhoogd resultaat en tevredenheid.”