9 op 10 zelfstandigen weten dit niet!

Veel Vlamingen dromen van een knus appartement aan de Belgische kust, een authentieke boerderij in de Franse Ardèche of een luxueuze witte villa in Spanje. Om samen met familie en vrienden van te genieten. Of om te verhuren als investering. Voor de meesten blijft het helaas bij dromen. Maar voor jou als zelfstandige is deze droom dichterbij dan je denkt…

 “Hoe doen die mensen dat?”
Vraag je je dat soms ook af? Want bij de meeste mensen loopt de aflossing voor de gezinswoning nog. En een salarisverhoging zorgt voor hogere sociale bijdragen én een hogere belastingschijf.
Zit er dan niets anders op dan te wachten tot de ene lening is terugbetaald voor je je (buitenlandse) droom verwezenlijkt?

Jouw bank wil niet dat je dit weet…
Nee, er is wel degelijk een slim alternatief om je droom vandaag te realiseren! Maar dat is een goed bewaard geheim waarover jouw bank liever niet spreekt…
Je kan namelijk via je IPT-verzekering een krediet opnemen voor de aankoop met een uitgestelde aflossing van het kapitaal!

Dit kapitaal wordt gespaard door je vennootschap en komt jou als zaakvoerder/bestuurder persoonlijk toe bij je pensioen. Gedurende de looptijd van het krediet betaal je enkel de rente, waardoor de aflossingen uiterst laag zijn. Zeker met de huidige lage rentevoeten.

“Ja maar, mijn reserves in mijn IPT zijn niet voldoende”.
Geen probleem! Het kapitaal dat je kan ontlenen wordt niet bepaald door de reserves.  Je verkrijgt de lening door het engagement om een vooraf bepaald kapitaal op te bouwen. Uiteraard moet dit voldoen aan de fiscale voorwaarden en dit op basis van de zogenaamde 80% regel.

Vandaag genieten van toekomstig geld
Met de hulp van een groepsverzekering is het dus wel mogelijk om een vakantiewoning aan te schaffen, lang voor de uiteindelijke uitkering van het kapitaal. Door op deze intelligente manier je IPT verzekering te gebruiken realiseer je vandaag je dromen met geld van morgen.
Daarenoven koop je het vastgoed aan de prijzen van vandaag. Tegen de tijd dat het kapitaal moet worden terugbetaald boek je een stevige meerwaarde op je investering!

Te mooi om waar te zijn? Niet voor onze klanten!

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat van je toekomstplannen!

Paul Crepain                                     Ludwig De Buyser
Vermogensarchitect                        Kredietadviseur
KMO-adviseur                                  Beleggingsadviseur